WinReducer.net Project
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WinReducer.net ProjectLog in

FORUM

description[ANSWERED] problem with 0.99.1 and 0.99.2 Empty[ANSWERED] problem with 0.99.1 and 0.99.2

more_horiz
when the process begins....my computer shutdown after about 10 minutes...i tried twice....an allways the same problem....any idea..what the problem is???

description[ANSWERED] problem with 0.99.1 and 0.99.2 EmptyRe: [ANSWERED] problem with 0.99.1 and 0.99.2

more_horiz
WTF, lol. Check your RAM, man. Maybe it is dying. Or your CPU fan. Maybe it is misplaced.

description[ANSWERED] problem with 0.99.1 and 0.99.2 EmptyRe: [ANSWERED] problem with 0.99.1 and 0.99.2

more_horiz
no....it's not the problem...my ram is ok and my fan also...
maybe it's a disk problem....i only have one hdd...i made a partition
..so i have c...and d....i put my iso on c where windows are running...
i try on d the next time...could it be the reason???

description[ANSWERED] problem with 0.99.1 and 0.99.2 EmptyRe: [ANSWERED] problem with 0.99.1 and 0.99.2

more_horiz
It's possible, but you could also try the next v0.99.3, which improves stability and bugs fix ... I will release it in less than 1 hour !  Wink

description[ANSWERED] problem with 0.99.1 and 0.99.2 EmptyRe: [ANSWERED] problem with 0.99.1 and 0.99.2

more_horiz
I say what happening and why your system restart

*Cpu Load (100%)

you can check your cpu Temperature even if your cpu fan work

description[ANSWERED] problem with 0.99.1 and 0.99.2 EmptyRe: [ANSWERED] problem with 0.99.1 and 0.99.2

more_horiz
ok....thanks a lot

description[ANSWERED] problem with 0.99.1 and 0.99.2 EmptyRe: [ANSWERED] problem with 0.99.1 and 0.99.2

more_horiz
TOPIC MOVED TO HELP TOPIC !
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum