WinReducer.net Project
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WinReducer.net ProjectLog in

FORUM

description[SOLVED] [EX-100 - v3.0.5.0] [21H2 Build 19041.x] AutoUnattend problem, with boot.wim Empty[SOLVED] [EX-100 - v3.0.5.0] [21H2 Build 19041.x] AutoUnattend problem, with boot.wim

more_horiz
i get this problem when using an AutoUnattend.xml. its the same file i always use, but also creating a new one with winreducer (loaded from wccf file) i get the same problem. the old and new xml are exactly the same

[SOLVED] [EX-100 - v3.0.5.0] [21H2 Build 19041.x] AutoUnattend problem, with boot.wim Unbena17




Win10_21H2_German_x64.iso  (10.0.19041.1288.0)
Winreducer 3.0.5.0

Last edited by KrX on Tue 23 Nov 2021 - 13:56; edited 1 time in total

description[SOLVED] [EX-100 - v3.0.5.0] [21H2 Build 19041.x] AutoUnattend problem, with boot.wim EmptyRe: [SOLVED] [EX-100 - v3.0.5.0] [21H2 Build 19041.x] AutoUnattend problem, with boot.wim

more_horiz
Hello KrX Smile

Just to be sure Embarassed :
- have you selected the correct windows edition (in EX-100 "OPEN" list) according to your windows edition serial ?
- have you activated "Protect Virtual" and/or "Protect VMware"

As it seems to concern 21H2, I will have a look at this, maybe this is a bug.

Thanks for the report !

cheers

description[SOLVED] [EX-100 - v3.0.5.0] [21H2 Build 19041.x] AutoUnattend problem, with boot.wim EmptyRe: [SOLVED] [EX-100 - v3.0.5.0] [21H2 Build 19041.x] AutoUnattend problem, with boot.wim

more_horiz
hi i selected a PRO version not sure maybe i clicked PRO N, so i will check my serial key later. thanks for the hint

description[SOLVED] [EX-100 - v3.0.5.0] [21H2 Build 19041.x] AutoUnattend problem, with boot.wim EmptyRe: [SOLVED] [EX-100 - v3.0.5.0] [21H2 Build 19041.x] AutoUnattend problem, with boot.wim

more_horiz
OK ... thanks.

P.S. : Just for information, I tested with my own autounattended file with a 21H2 winreduced iso, and it worked as intended.

description[SOLVED] [EX-100 - v3.0.5.0] [21H2 Build 19041.x] AutoUnattend problem, with boot.wim EmptyRe: [SOLVED] [EX-100 - v3.0.5.0] [21H2 Build 19041.x] AutoUnattend problem, with boot.wim

more_horiz
Hello guys,

I believe I had the same problem a while ago with a PC only using Legacy mode, while my ISO was UEFI. Maybe this is of some help.

Best regards,
Markus

description[SOLVED] [EX-100 - v3.0.5.0] [21H2 Build 19041.x] AutoUnattend problem, with boot.wim EmptyRe: [SOLVED] [EX-100 - v3.0.5.0] [21H2 Build 19041.x] AutoUnattend problem, with boot.wim

more_horiz
ok it seems i really picked the wrong edition and my key did not work  Embarassed

so my mistake and no bug Wink
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum