WinReducer.net Project
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WinReducer.net ProjectLog in

FORUM

description[SOLVED] Create ISO Failed Empty[SOLVED] Create ISO Failed

more_horiz
Software: WinReducer EX-100 - v1.9.15.0 (16 April 2018)
ISO: Latest Windows 10 Pro 64 RS3 (From Media Creation Tool) -2 days ago
Running on Windows 7 Pro 64 SP1
I am Admin. I have no Antivirus.

I can't create an ISO without errors. Everything goes ok until Creating ISO is nearly complete. My preset is basic and I protected most important things. I did Clean Unnecessary Editions and the other safe cleanups.

1st Error: https://i.imgur.com/33wj3kN.jpg
Locked files after cleanup.. https://i.imgur.com/0dxPHgt.png
Error after 3rd attempt https://i.imgur.com/634vYrz.jpg

I don't know how to help with more information. Could someone please share their working Preset File? I can test that and see if my computer has the problem, or my Preset files. Thank you Neutral

description[SOLVED] Create ISO Failed EmptyRe: [SOLVED] Create ISO Failed

more_horiz
To help you the best is you post your .wccf

description[SOLVED] Create ISO Failed EmptyRe: [SOLVED] Create ISO Failed

more_horiz
Certainly.

Last Test: http://puu.sh/A76mV/3ea4a8c05d.wccf
My other tests just have cleanups disabled which still resulted with error.

description[SOLVED] Create ISO Failed EmptyRe: [SOLVED] Create ISO Failed

more_horiz
I use your .wccf without modification run Under Windows 10 RS3 X64 with WInReducer 1.9.15 X64
Every thing work Under VMPlayer
The only warning in the log

Code:

***** 20/04/2018 18:16:33 - SESSION OPENED *****
INFO : WinReducer ---> EX-100 [v1.9.15.0 (x64)]
INFO : Mounting -----> START  = 20/04/2018 18:18:03
INFO : Mounting -----> START  = ISO Mode [Win10_1709_French_x64.iso]
INFO : Mounting -----> FINISH = 20/04/2018 18:19:00
INFO : Configuring --> START  = 20/04/2018 18:19:38
INFO : Configuring --> START  = Windows Edition [Windows 10.0 Professional (x64) (fr-FR)]
INFO : Configuring --> START  = Windows Build [10.0.16299.15 (rs3_release)]
INFO : Configuring --> START  = Preset File Loaded [isofailed]
INFO : Configuring --> START  = CPU Thread(s) [4]
INFO : Configuring --> START  = Removing Speed Profile [Très élevé]
ERROR : Configuring -> 20/04/2018 18:40:48 ==> Windows SMS Router Service
INFO : Configuring --> FINISH = 20/04/2018 18:41:20
INFO : Exporting -> START  = 20/04/2018 18:44:22
INFO : Exporting -> START  = WCCF File Backup [WinReducerEX100_2018.4.20-18.45.57.wccf]
INFO : Exporting -> START  = ISO Mode [WinReducerEX100.iso]
INFO : Exporting -> FINISH = 20/04/2018 18:46:13
***** 20/04/2018 18:46:21 - SESSION CLOSED *****



[SOLVED] Create ISO Failed Screen12

description[SOLVED] Create ISO Failed EmptyRe: [SOLVED] Create ISO Failed

more_horiz
Wow! It works! Thank you for testing. I will build this on Windows 10 and report back here.
This could mean that using Windows 7 to build 10 is a problem.. or my Windows 7 has the problem.

description[SOLVED] Create ISO Failed EmptyRe: [SOLVED] Create ISO Failed

more_horiz
Finally.. this journey has been hell. Last night I switched to my HDD with Windows 10 installed:
- Waited 10 - 15 minutes for it to Mount
- Loaded preset and started the removal process
- 3 hours later it was only on 151/560 "removing Modems"
- Single items were taking 10 - 40 minutes to remove
- At 5:20am windows randomly restarted itself.. cancelling Winreducer.

I was mad because Windows 10 is so confusing. I did not ask it to restart. It constantly loads things in the background without telling me what/why. I hate it because it takes control of the user! After the restart I could not delete the extracted or mounted files because "I needed admin permission" but I was admin.. Microsoft never fixed this problem since Windows 7. 

Moving forward: Today I started again and it worked faster with no problems (yet). Thanks to Winreducer I feel more comfortable! I hope to see a very clean, simple OS in the future Idea

Two quick questions:
https://i.imgur.com/EU9K5iV.jpg
I don't understand. Does it REMOVE the option? Or is it a tweak to DISABLE apps using camera etc. ?

https://i.imgur.com/1H0VZyl.jpg
I don't understand. To switch On: is it a tweak for hiding options? What is System?

Sorry for the questions, I feel stupid but I'm very new to Windows 10.. and it scares me already!

description[SOLVED] Create ISO Failed EmptyRe: [SOLVED] Create ISO Failed

more_horiz
If you set "Camera - Let apps use my camera" to ON, the setting in the installed W10 under

Main menue - Settings - Privacy - Camera

is set to OFF.


"System - Battery (Hide)" I guess, will remove the battery icon under control panel, or it will remove the icon from systray, but I'm not sure...just try


P.S.: make sure to use a ssd or better some kind of m.2 ssd like Samsung 960 Evo (or better).
I integrate .net 3.5, some visual c++ versions, KB4093112 and removed 452 things.
With mounting, creating iso and unmounting it lasts 21m03s.
I think, its a little bit faster than hdd.

description[SOLVED] Create ISO Failed EmptyRe: [SOLVED] Create ISO Failed

more_horiz
Thank you for answering my questions! This helps very much. Yes, I will definitely buy a good SSD.  Very Happy
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum