WinReducer.net Project
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WinReducer.net ProjectLog in

FORUM

description[ANSWERED] ISO Created with WinReducer 1.5 Won't Boot Empty[ANSWERED] ISO Created with WinReducer 1.5 Won't Boot

more_horiz
Everytime I create an ISO with Winreducer, it fails on boot. Virtualbox states than an error occured and the computer needs a reboot. I've tried creating an ISO with both UEFI checked and unchecked. I also tried simply stripping out Keyboards and Languages, thinking maybe I stripped out too many components. Nothing seems to fix it. Has anyone experienced this before and is there a way to fix it?


Thanks


~ Randy

description[ANSWERED] ISO Created with WinReducer 1.5 Won't Boot EmptyRe: [ANSWERED] ISO Created with WinReducer 1.5 Won't Boot

more_horiz
TOPIC MOVED TO "HELP" FORUM !

Hello,

Did you select "Presets - Protect VirtualBox" ? Because it seems that you removed too much drivers.

Regards.

description[ANSWERED] ISO Created with WinReducer 1.5 Won't Boot EmptyRe: [ANSWERED] ISO Created with WinReducer 1.5 Won't Boot

more_horiz
Yes, I have "Presets- Protect VirtualBox" selected. Should I have anything else selected or unselected in the presets?

description[ANSWERED] ISO Created with WinReducer 1.5 Won't Boot EmptyRe: [ANSWERED] ISO Created with WinReducer 1.5 Won't Boot

more_horiz
Did you try with one of the default presets on the forum and work from there?
If you have not using WinReducer before, start with one of the presets and remove stuff gradually, making sure that you have ticked "Protect important files" Smile
privacy_tip Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum